DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru bărbați din Craiova se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după ce au fost implicați într-un scandal, în fața unui bloc din Bănie, aceștia folosind bâte și un spray iritant în timpul conflictului.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați, miercuri, de un tânăr de 19 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în fața unui bloc din Craiova, are loc o altercaţie între mai multe persoane.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că între mai mulţi bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 59 de ani a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite şi obiecte contondente, precum şi un spray iritant lacrimogen. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Patru bărbaţi au fost reținuți și, ulterior, față de aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.