Scandal pe strada 1 Decembrie 1918 din Craiova. Doi tineri au ajuns...

Scandal pe strada 1 Decembrie 1918 din Craiova. Doi tineri au ajuns la spital, unul dintre ei provocând distrugeri și aici

3.423
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineață, polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918 din Craiova, are loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de politie, care au restabilit ordinea și liniștea publică în zona respectivă.

In urma cercetărilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca intre mai multi tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, aceștia aplicandu-si lovituri cu pumnii și picioarele.

O parte din persoanele identificate la fața locului au fost conduse la sediul secției de politie, in timp ce alți 2 tineri s-au deplasat pe cont propriu la un spital din Craiova, unde unul dintre aceștia a provocat distrugeri unui tavan din rigips.

Poliția a intervenit si in cazul acestui incident, cei doi tineri fiind conduși la sediul unei secții de politie, pentru continuarea cercetărilor.

In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.