Scandalagiii de la Curtea de Apel au fost arestaţi preventiv pentru 30...

Scandalagiii de la Curtea de Apel au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

5,877
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şapte dintre cei opt agresori, cetățeni de etnie rromă, care au participat la scandalul din faţa Curţii de Apel Craiova, în data de 5 iulie a.c., au fost arestați preventiv. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, pe numele celui de-al optulea a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

Cinci dintre inculpaţi au fost ”ridicaţi” de poliție și jandarmi ieri după-amiază și duși în arestul IPJ Dolj. Este vorba despre Florin Durac (25 de ani), Fănel Durac (23 ani), Valter Durac (38 de ani), Mitică Durac (20 de ani), Leonard Durac și (27 de ani) Ion Adîr (44 ani), toți domiciliați în Craiova, care au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 zile. Față de inculpatul Ianoși Durac sa emis mandat de arestare preventivă în lipsă, în vreme ce pe numele lui Sorin Florin Durac, de 24 de ani, fusese emis mandat de arestare pentru 30 de zile din 12 iulie a.c., în sarcina acestuia fiind reținută săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a ajuns de atunci în arestul poliției.

Reamintim că pe 5 iulie 2017, în jurul orei 09:50, la intersecția străzilor ”Nicolae Titulescu” și ”C-tin Brâncuși” din Craiova, respectiv în fața Curții de Apel Craiova, a avut loc o altercație, în urma căreia doi bărbați, Felix Neguț, de 39 de ani, respectiv Sorin Neguț, ambii din Craiova, au fost agresați de mai multe persoane. Scandalul a fost oprit de jandarmi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au reţinut că, „pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpaţii Florin Durac, Fănel Durac, Sorin Durac şi Leonard Durac, în timp ce se aflau pe strada Constantin Brâncuși, în fața Curții de Apel Craiova, au aşteptat-o pe persoana vătămată, iar în momentul în care aceasta a coborât din taxi au lovit-o cu pumnii în zona capului şi a corpului, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare patru – cinci zile de îngrijiri medicale. În aceeaşi împrejurare, dintr-un alt autoturism taxi a coborât şi altă persoană vătămată, care a fost lovită cu pumnul în zona feţei de inculpatul Ion Adîr, apoi a încercat să fugă, fiind urmărită de inculpaţii Sorin Florin Durac, Fănel Durac, Valter Durac, Mitică Durac şi Ianoşi Durac“. În sarcina acestora a fost reținută săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

La nivelul Poliției Mun. Craiova se continuă măsurile specifice pentru depistarea inculpatului Durac Ianoși, care se sustrage cercetărilor.

Foto arhivă 

 

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  5631

  sa nu scape

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   01-08-2008
  Locatie
   Sarari
  Mesaje
  400

  Daca ar mai trai Hitler…
  “Gongile negre” ar fi strivite!
  Sau macar daca ar fi Sile Popescu printre noi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.