Schimbare la vârful Avioane Craiova

Schimbare la vârful Avioane Craiova

3.316
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Ion-Cristian Drăjneanu revine la conducerea Avioane Craiova, după ce Victor Munteanu, cel care îi luase locul în octombrie 2019, la doar trei luni de la numire, renunţă la mandat, potrivit zf.ro.

Conform sursei citate, anunțul potrivit căruia Avioane Craiova (AVIO), companie aeronautică controlată de statul român, l-a numit pe Ion-Cristian Drăjneanu în funcţia de director general, a fost făcut la Bursă. Motivul revenirii lui Drăjneanu, începând cu 28 ianuarie a.c., pentru o perioadă de un an, survine ca urmare a renunţării lui Victor Munteanu la mandat.

Ion-Cristian Drăjneanu fusese numit la conducerea companiei în luna iunie a anului 2019 pentru un mandat de un an, însă a fost revocat din funcţie în octombrie, la doar trei luni de la numire, locul fiindu-i luat de Victor Munteanu, scrie zf.ro.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7661

    S-a ales praful si pulberea de fabrica asta. Terenurile au fost alocate la bucata catre altor privati sau parcuri industriale locale..
    Halal de fabrica strategica.. Daca asta poate fi numita fabrica strategica. Astia nici avioane de jucarie nu mai sunt in stare sa faca. Nu vorbesc de oamenii care sunt angajati pe acolo ci de tehnologia de productie si de dotari.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.