SCM Craiova la un pas de istorie

SCM Craiova la un pas de istorie

4.628
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

A început numărătoarea inversă. Mai sunt câteva ore până la 19:30, când va începe meciul de handbal feminin care se joacă în Craiova.
În seara aceasta putem face istorie, fetele de la SCM Craiova, vor avea ocazia pentru prima data să aducă o cupă europeană în Bănie, acest eveniment fiind cotat ca cel mai important din istoria sportului din Craiova.
O veste bună vine şi pentru cei care nu au apucat să-şi ia bilete la meci. Susținătorii  le pot fi alături fetelor chiar din fața sălii polivalente,  unde a fost adus de primărie un ecran.
Chiar dacă handablistele au pierdut patru puncte la meciul cu Norvegia, acestea au şansa de a recupera şi câştiga în fața Vipers Kristiansand.
Cupa EHF a ajuns la Craiova şi este expusă în fața primăriei până la începerea meciului.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   07-04-2018
  Mesaje
  5

  As fi curios daca pesedeul poate sa le ajute sa castige cupa. Vad ca 3000 de bilete au stiut sa le sterpeleasca sa le dea la pesedisti si neamurile jucatoarelor. Au scos la vanzare pentru public doar 1000 de bilete ca niste NESIMTITI.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.