DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectul județului Dolj și șefa învățământului doljean trebuie să prezinte, până deseară, situația școlilor din județ care încă funcționează cu grupuri sanitare în curtea unității și care nu au autorizație, cel care a solicitat acest lucru fiind ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor. 

„Aş vrea să solicit prefecţilor ca până diseară împreună cu inspectorul general şcolar să prezinte o situaţie cu toate unităţile de învăţământ de pe raza fiecărui UAT (Unitate Administrativ Teritorială) care nu au grup sanitar în acest moment. Repet, până diseară, o situaţie cu fiecare unitate de învăţământ de pe raza fiecărui UAT care nu are grup sanitar. Se va prezenta această situaţie prin prefecturi şi, cu domnul ministru Breaz vom face analiza astfel încât să putem prezenta doamnei prim-ministru şi să luăm măsuri urgente în acest sens”, a cerut ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, în cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii, şefii structurilor MAI din teritoriu şi cu reprezentanţii inspectoratelor şcolare judeţene.

Discuţiile acestei videoconferințe au vizat începerea noului an şcolar, subiectul central fiind siguranța elevilor.

„Totodată, dorim să ştim care este situaţia cu şcolile care nu au autorizaţie în acest moment şi care sunt măsurile care se întreprind, astfel încât unităţile de învăţământ să poată fi autorizate şi să înceapă procesul de învăţământ la timp”, a mai spus Mihai Fifor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.