Școlile din Craiova primesc bani din bugetul local pentru a putea lua...

Școlile din Craiova primesc bani din bugetul local pentru a putea lua măsurile anti-Covid

3.049
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Școlile din municipiul Craiova primesc, din bugetul local, suma de aproximativ 1,5 milioane de lei, cele mai multe solicitări venind, din partea directorilor, pentru pregătirea în vederea respectării măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. 

Pentru alocarea acestei sume au avut loc rectificări de buget, consilierii municipali întrunindu-se într-o ședință de îndată, joi, pentru a vota acordarea banilor respectivi.

Într-un raport întocmit de către funcționarii Primăriei Craiova se arată că pentru suplimentarea măsurile de igienizare, în contextul COVID-19, este necesară suma de 1.083.000 de lei.

„Cu ocazia începerii noului an școlar 2020-2021 și în contextul situației epidemiologice actuale, se impun măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 prin suplimentarea măsurilor de igienizare, a achiziționării de materiale pentru curățenie și a materialor cu caracter funcțional în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat de pe raza municipiului Craiova, conform anexelor nr 2-64. Astfel, se propune alocarea sumei de 1.083,00 mii”, se arată în raport.

Pentru dotarea unităților de învățământ cu anumite piese de mobilier școlar se propune alocarea sumei de 500.000 de lei.

Ținând cont că, așa cum susțin autoritățile locale, Primăria Craiova a răspuns tuturor solicitărilor directorilor unităților de învățământ din oraș, părinților nu ar mai trebui să li se ceară bani pentru diverse bunuri.

Mai mult, reprezentanții Primăriei Craiova le recomandă părinților aflați într-o astfel de situație să ceară explicații și să întrebe despre fondurile alocate din bugetul local.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   19-01-2008
  Mesaje
  53

  Ce minciuni ordinare!!!! Scolile NU au primit nicio letcaie!!! Au facut adrese peste adrese catre Primarie, la care NU au primit niciun raspuns!!!! Pe 10 septembrie, cu 3 zile inainte de inceperea scolii … si-aduse aminte si dl Gunoiu ca si-n Craiova vor incepe scolile!!! Ce mizerie!!!! Mai avem de suportat aceasta clica toxica, care a sufocat Craiova de 30 de ani … doar pana pe 27 septembrie!!! Iesiti la vot, oameni buni!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.