Școlile și-au expus oferta educațională

Școlile și-au expus oferta educațională

2,411
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Inspectoratul Școlar Județean a organizat astăzi “Târgul ofertelor educaționale”. Aproape toate liceele și școlile de arte și meserii au spus prezent și și-au amenajat standuri pentru a le oferi viitorilor liceeni toate informațiile cerute. “Mie mi-a plăcut mereu sportul. Îmi place că au venit și cei de la Liceul cu program sportiv și chiar au făcut demonstrații. Am stat de vorbă cu unii dintre luptători și sunt aproape sigur că voi opta pentru acest liceu”, a spus un elev de clasa a VIII-a.

Sute de elevi au venit la standuri pentru a vedea oferta școlilor. Se pare că școlile de arte și meserii au fost la mare căutare. Atât fete cât și băieți au cerut detalii și se gândesc să meargă în această direcție.

1 COMENTARIU

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2791

  ”Educație” între ghilimele, așa e corect.
  La Craiova găsești educație foarte rar. Restul înseamnă mită, hoție, ”profesori” necinstiți și incompetenți cu mentalitate de pe vremea lui Stalin, rezultate false șamd. Multă, dar multă minciună, perversitate și cam tot ce e mai rău pe lumea asta.
  Încercați mai spre vest .

  https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.