Se caută directori pentru detașare. Sunt disponibile 20 de posturi

Se caută directori pentru detașare. Sunt disponibile 20 de posturi

2.889
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu mai puțin de 20 de posturi de director și director adjunct vor fi ocupate prin detașare. Selecția se va face din rândul dascălilor din județul Dolj, în baza unui concurs de dosare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, în județ sunt disponibile nu mai puțin de 20 de locuri de director și director adjunct, persoanele interesate de de ocuparea acestor funcții urmând să depună dosarele la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj până pe 7 august. Acestea vor fi analizate și verificate, urmând ca pe 14 august să fie afișate rezultatele finale. „Până pe 7 august se fac activitățile specifice pentru numirea prin detașare, în interesul învățământului, a cadrelor didactice pe funcțiile vacante de directori și directori adjuncți, respectiv depunerea dosarelor. După o analiză a acestora, pe data de 14 august, se vor afișa rezultatele finale”, a declarat Monica Sună, inspector școlar general al ISJ Dolj. Din totalul de 20 de funcții vacante, 13 sunt pentru director, celelalte 7 fiind de director adjunct.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.