Se extind locurile de parcare cu plată, în Craiova

Se extind locurile de parcare cu plată, în Craiova

7.527
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiovenii pot veni cu propuneri privind situaţia locurilor de parcare cu taxă de pe raza municipului, Primăria Craiova organizând, vineri, o dezbatere publică a proiectului de „Modificare, prin completare, a Regulamentului privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Craiova”.

Potrivit informării de pe site-ul instituţiei craiovene, dezbaterea v avea loc la ora 13.00, în sala mare de şedinţe, fiind admisă participarea persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile.

„Regulamentul și anexele aferente sunt disponibile, pentru consultare, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”. Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la modificările aduse regulamentului, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova”, informează reprezentanţii Primăriei Craiova.

Autorităţile municipale, în urma unui studiu realizat în acest sens, intenţionează să creacă numărul locurilor de parcare cu plată. Se estimează că vor fi 793 de locuri de parcare contracost în mai multe zone ale urbei, dintre care 386 pe Calea Bucureşti din Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7122

    O taxa de parcare ilegala atata timp cat se plateste taxa de parcare anual pentru fiecare automobil la directia de impozite si taxe iar cei care tranziteaza Craiova ori sunt pe perioada determinata in oras sunt nevoiti sa isi achite vinieta de parcare.

    Mie personal mi se pare o taxa extrem de ilegala si imorala.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.