DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Societății Termo Craiova vor efectua, începând de luni, probe la rece privind sistemul de încălzire al municipiului. 

Eventualele probleme vor fi anunțate de către craioveni, administratorii asociațiilor de proprietari trebuind să verifice și subsolurile blocurilor. În cazul în care apar defecțiuni, asociația suportă costurile remedierilor.

„În scopul limitării pierderilor de apă și agent termic, craiovenilor le revine obligația să anunțe la sediul SC Termo Craiova SRL și la obiectivul termic respectiv toate intervențiile care se execută la instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe. De asemenea, vor fi anunțate în timpul cel mai scurt toate defecțiunile apărute la subsolurile tehnice ale blocurilor de locuințe în circuitele de apă rece, apă caldă sau agent termic pentru încălzire și se vor lua toate măsurile necesare pentru remedierea operativă a acestora. Toate pierderile din instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe vor fi suportate de către asociația de locatari/proprietari”, se precizează într-un comunicat de presă remis de SC Termo Craiova SRL.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.