DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Toate unitățile tip afterschool, dar și grădinițele și școlile private vor fi închise în vacanța de două săptămâni care începe luni, singurele care vor rămâne deschise fiind creșele, a anunțat Raed Arafat, vineri seara.

Șeful DSU a mai precizat că Guvernul a abilitat Ministerul Educaţiei să emită ordinul privind acordarea de luni a unei vacanţe de 14 zile în tot sistemul şcolar, inclusiv pentru afterschool-uri, dar cu excepţia creşelor, care vor rămâne deschise.

„S-a abilitat Ministerul Educaţiei să emită ordinul pentru introducerea vacanţei de 14 zile în tot sistemul şcolar, aici vorbim inclusiv de after school care sunt menţionate în Hotărârea de Guvern. Creşele sunt singurele care vor rămâne deschise”, a declarat Arafat.

De luni, timp de două săptămâni, elevii vor fi în vacanță, autoritățile neavând o garanție că după această perioadă revenirea la cursuri va avea loc în format fizic.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.