Se închide iar Podul Calafat-Vidin

Se închide iar Podul Calafat-Vidin

2.860
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Societatea care se ocupă de administrează podul Calafat – Vidin a anunțat  că, vineri, 4 august, între orele 09:00 și 10:30 circulația pe pod va fi întrerupăt pentru lucrări de întreținere și reparații. „În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului”, informează Poliția de Frontieră.

Pentru a evita aglomerația la vamă, polițiștii de frontieră recomandă consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6865

    Si asa te controleaza rahatii de vamesi romani acolo de te ia dracu.. Zici ca suntem pe timpul comunistilor cand treci prin vama acolo… Unii cand se uita la tine mai ca te-ar impusca..
    Daca pana cand si vamesii bulgari sunt mai de treaba ca vamesii romani.. Cei mai scarbosi vamesi din Europa sunt vamesii romani urmati de vamesii unguri (dar aia sunt scarbosi doar cu romanii)

    Asta e.. ce sa facem daca nu suntem si noi in Schengen… ca suntem natie de infractori si infractorii sunt la conducerea tarii.. n-avem ce sa facem..

    Imi zicea un nostalgic comunist cand asteptam in vama ca e bine sa te controleze la sange ca asa nu intra infractori/ arme/ teroristi in tara… Ba ma lasi… E bine sa pierzi ore din viata si nervi la vama cu vamesi scarbosi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.