Se lucrează și în week-end la Evidența Populației Dolj

Se lucrează și în week-end la Evidența Populației Dolj

642
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj şi serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor ce funcţionează  pe raza judeţului Dolj vor avea program de lucru cu publicul şi în zilele de 25 şi 26 mai, luându-se această decizie pentru asigurarea posibilităţii cetăţenilor de a obţine un act de identitate valabil în vederea exercitării dreptului de vot.

Conform graficului de lucru, sâmbătă se va lucra în intervalul 00.00-16.00  și duminică, între orele 00.00 – 21.00 .

Persoanele interesate se pot adresa cu cereri la ghişeele serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor ce arondează localitatea acestora de domiciliu, pentru obţinerea actelor de identitate, au transmis reprezentanții  Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj.

„Cetăţenii care domiciliază  în comunele Dobreşti şi Rojişte, pot obţine acte de identitate în data de 26.05.2019 numai de la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, deoarece serviciile de profil din aceste localităţi, nu funcţionează în această zi. În comunele Amărăştii de Jos, Bucovăţ, Daneţi, Goicea şi Melineşti, serviciile de evidenţă a persoanelor nu vor funcţiona în zilele de 25 şi 26.05.2019, astfel încât şi cetăţenii din aceaste localităţi se pot adresa Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj pentru obţinerea unui nou act de identitate în perioada menţionată anterior”, se arată în comunicatul de presă remis de Evidența Populației.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7469

  Fata de acum multi ani am vazut ca s-a imbunatatit situatia la evidenta populatiei Craiova..
  Angajati profesionisti, echipamente profesionale..
  Ar trebuie redusa birocratia si conditii de munca mai bune si la standarde decente atat pentru functionarii publici cat si conditii pentru cetateni..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.