DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Proiectul reprezentanților Primăriei Craiova referitor la continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Parcului „Nicolae Romanescu” a fost aprobat, autoritățile urmând să obțină o nouă sumă de bani de la Uniunea Europeană, respectiv șapte milioane de euro.

Primarul Mihail Genoiu a spus că nu vor mai trebui să restituie suma primită într-o primă fază a acestui proiect, pentru ca ulterior să primească toți banii, ci în conturile instituției va intra direct diferența dintre cele două sume. Obiectivul major al autorităților din Craiova este reabilitarea Podului Suspendat din parc.

„Ni s-a aprobat proiectul referitor la Parcul Nicolae Romanescu. Acesta a trecut de toate evaluările și așteptăm să semnăm contractul de renunțare la proiectul de fonduri europene de anul trecut și să semnăm proiectul pe fonduri europene, dar pe toată valoarea lui. Am aflat, la București, și de o procedură prin care să nu mai rambursăm banii pe care i-am primit și după aceea să ni se plătească întreaga sumă, ci să primim numai acea diferență. Așadar, în 2018-2019, în vistieria Primăriei Craiova vor intra în afara de bugetul local, în jur de șapte milioane euro de la Parcul Romanescu și șapte milioane euro de la cartier, bineînțeles în funcție câte locuințe se vor face”, a precizat Genoiu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.