DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele sau sălile de spectacol din Craiova pot funcția, din data de 15 octombrie, cu 30 % din capacitate și în intervalul orar 06.00-23.00. Aceste reguli se aplică și în alte 10 localități din județ, potrivit unei hotărâri luate, miercuri, în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență Dolj. 

La Mischii, Radovan și Ghindeni, restaurantele, cefenelele sau sălile de jocuri de noroc rămân închise.

În Craiova, Cârcea, Ișalnița, Malu Malu, Melinești, Pielești, Plenița, Pleșoi, Podari, Robănești și Scaiești, restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc sau cinematografurile se redeschid cu o treime din capacitatea maximă a spațiului.

În celelalte localități ale județului Dolj, unitățile anterior menționate se vor redeschide la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

În Craiova, masca de protecție devine obligatorie în spațiile publice, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, după cum urmează:

  • în piețe și târgur, în stații de autobuz/microbuz și tramvai, pe peronul gării și autogării, zona adiacentă Aeroportului Internațional Craiova; 
  • în zonele pietonale intens circulate din municipiul Craiova, între orele 08.00 – 24.00 zona Centrului Vechi, în perimetrul delimitat de străzile Calea Unirii, A.I. Cuza, Mihail Kogălniceanu și Ariel,
  • în jurul școlilor, până la o distanță de 50 m de intrarea în perimetrul școlii.

În localitățile Mischii, Radovan și Ghindeni, masca devine obligatorie, iar în restul localităților din Dolj se recomandă purtarea ei în toate spațiile publice deschise.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.