Se reiau zborurile către Italia, Franța și Irlanda

Se reiau zborurile către Italia, Franța și Irlanda

1.528
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Încă cinci state – Finlanda, Italia, Estonia, Irlanda și teritoriul european al Franței (Franța metropolitană) au fost exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde). Excepția se aplică persoanelor asimptomatice care sosesc în România din statele aflate pe listă. Decizia a fost luat luni în cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 31, prin care a fost actualizată lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde).

„Zborurile către și dinspre țările care fac obiectul excepției de la carantinare/izolare vor putea fi reluate de pe toate aeroporturile din România. Lista actualizată intră în vigoare la data 23.06.2020 și poate fi consultată pe site-ul www.cnscbt.ro”, se precizează într-un comunicat remis presei.

În evaluarea statelor propuse de INSP pentru zona verde, s-a ținut cont de criteriul mediei numărului de cazuri noi înregistrate în ultimele 14 zile, respectiv mai puțin de cinci (5) cazuri la 1 milion de locuitori, după cum au arătat oficialii din cadrul CNSU.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.