Ședință de consiliu online din cauza apariției cazurilor de Covid în Primăria...

Ședință de consiliu online din cauza apariției cazurilor de Covid în Primăria Craiova

2.055
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ședința ordinară a Consiliului Local Craiova s-a ținut online, joi, din cauza existenței în instituție a unor cazuri de coronavirus. 

Purtătorul de cuvânt al instituției, Marina Andronache, a explicat că la o astfel de ședință în sală sunt prezenți nu doar consilieri locali, ci și directori ai unităților subordonate sau șefi de servicii, lucru ce ar fi complicat situația în privința numărului de persoane participante.

„Referitor la motivul pentru care sedinta se ține online – este din cauza aparitiei de cazuri COVID în primărie. Asa cum stiti, la o sedinta a consiliului local trebuie sa fie prezenti, in afara de consilierii locali, si directorii, sefii de serviciu din primarie care au legatura cu subiectele de pe ordinea de zi. Din start, ar fi fost mult mai multe persoane prezente în sala mare, față de ședința de constituire, de exemplu”, a explicat Andronache.

În ceea ce privește modul de organizare al ședinței, fie tehnologia, fie lipsa de concentrare a unora dintre consilieri sau replicile acide adresate periodic au făcut ca lucrurile să se desfășoare mai greoi comparativ cu felul în care decurge întrunirea în format fizic.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    O mareee minciuna!!! S-a anuntat inca de acum o sapatamana ca sedinta se va tine online!!! Adevaratul motiv este ca Dan Diaconu, consilierul tradator, nu mai are curajul sa dea ochii cu fostii colegi si sa apara in public!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.