Șeful ALDE Dolj: „Vom vedea cum evoluează lucrurile în urma negocierilor cu...

Șeful ALDE Dolj: „Vom vedea cum evoluează lucrurile în urma negocierilor cu Pro România”

2.861
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vicepreședintele ALDE și președinte ALDE Dolj, Ion Cupă,  a declarat că situația de la nivel județean rămâne neschimbată, cel puțin pentru moment, și că atenția va fi îndreptată către teritoriu după negocierile cu Pro România.

Cupă nu a dorit să comenteze strategia aleasă la nivel național și s-a rezumat doar la a reaminti faptul că s-a decis susținerea lui Mircea Diaconu la prezidențiale.

„La nivel local, nu se va întâmpla nimic, momentan. Nu pot cere eu nimănui nimic, referitor la prefect sau directori de deconcentrate. Nu pot comenta nici strategia aleasă, la nivel național, dar vom vedea cum evoluează lucrurile în urma negocierilor cu Pro România. Abia apoi discutăm despre situația de la nivel județean. Știm, pentru moment, că s-a decis să ieșim de la guvernare și că îl vom susține pe domnul Diaconu la prezidențiale. Nu am ce comenta mai mult”, a declarat Cupă.

Luni, ALDE a decis să iasă de la guvernare şi să îl susţină pe candidatul independent Mircea Diaconu la preşedinţie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.