Selecție pentru excelență în rândul elevilor doljeni

Selecție pentru excelență în rândul elevilor doljeni

2.683
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Județean de Excelență Dolj organizează concurs de selecție pentru elevi și pentru profesori dornici de performanță, cei interesați având posibilitatea să se înscrie până pe 20 septembrie inclusiv.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar udețean Dol, se vor forma 35 de grupe pentru elevii din clasele IV – XII, la cinci discipline, respectiv, matematică, fizică, biologie, chimie și informatică. Pregătirea se va face pe grupe de câte opt sau 10 elevi, atât în perioada cursurilor cât și în vacanțele școlare, cu un program de 6 – 10 ore /săptămână.

În ceea ce privește potențialului elevilor, evaluarea se va face de către o comisie constituită prin decizia Inspectoratului Școlar Județean Dolj, concursul de selecție fiind programat pentru data de 22 septembrie.

Primele rezultate se vor afișa pe 24 septembrie, când se vor putea depune și contestațiile de către cei nemulțumiți. Rezultatele finale vor fi anunțate pe 26 septembrie. Componența grupelor va fi cunoscută pe 5 octombrie, cursurile urmând să înceapă pe 6 octombrie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.