Senatorul Mario Ovidiu Oprea reacționează la afirmațiile Olguței Vasilescu: „Defecte de fabricaţie...

Senatorul Mario Ovidiu Oprea reacționează la afirmațiile Olguței Vasilescu: „Defecte de fabricaţie ale PSD”

2.796
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la sediul din Craiova, că ceea ce face Livia Olguța Vasilescu, afirmând că „Iohannis se vede deja șef de lagăr de concentrare și reeducă acolo PSD-iștii”, nu este un sprijin pentru candidatul Viorica Dăncilă, ci dimpotrivă îi face un mare deserviciu.

„Afirmaţiile xenofobe ale Olguţei Vasilescu la adresa preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis, nu fac decât să demonstreze două lucruri. Primul lucru este acela că în PSD întâi se gândeşte şi apoi se vorbeşte şi al doilea lucru este că nici măcar doamna Vasilescu nu doreşte ca Viorica Dăncilă să câştige aceste alegeri, făcându-i, ca şef de campanie, deservicii constante. Este un lucru care nu ne deranjează, nici măcar nu ne surprinde. Intervenţiile agresive, cu trimitere la originile etnice ale domnului Iohannis, în preajma căruia se pare că doamna Vasilescu nu se poate controla, justifică necesitatea războiului politic PSD cu membrii unei formaţiuni care ani la rând au încercat să controleze o ţară folosind constrângerea, minciuna, manipularea, jignirile, violenţele şi discriminarea. Deja, de două ori, prin vot, românii au arătat că nu mai tolerează acest comportament”, a spus Oprea în cadrul conferinței de presă.

Aceste atacuri verbale, spune senatorul PNL, sunt „defecte de fabricație ale PSD”.

„Consider că PSD este un partid care nu mai poate fi reeducat dar este un partid care s-ar putea odihni în umbră pentru că în funcţiile publice au făcut-o destul şi asta în dezavantajul românilor, după cum s-a văzut. Doamna Olguţa Vasilescu va trebui să înveţe şi scorul înfrângerii şi faptul că acest partid nu este stăpânul nici unei comunităţi, fie că se numeşte şi Craiova oricât de mult ar folosi frica şi minciuna drept instrumente. Atacurile verbale sunt, însă, defecte de fabricaţie ale PSD, care nu mai pot fi corectate după 30 de ani de utilizare intensă, dar care, iată, vor fi taxate prin vot de către români”, a conchis Mario Ovidiu Oprea.

Lia Olguța Vasilescu a afirmat într-o emisiune de televiziune că „Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, iar de aici au început să apară și aceste reacții.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.