Sens unic pe două străzi din Craiova, începând de miercuri

Sens unic pe două străzi din Craiova, începând de miercuri

9.952
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două străzi din Craiova vor deveni cu sens unic de circulație, începând cu data de 19 septembrie, punându-se în aplicare hotărâri ale Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, se instituie sens unic de circulaţie pe strada Câmpia Islaz, sectorul cuprins între intersecţia cu strada Bibescu şi intersecţia cu Bld. Ştirbei Vodă, circulaţia urmând să se desfăşoare dinspre str. Bibescu către Bld. Ştirbei Vodă.

De asemenea, se instituie sens unic de circulaţie pe str. Poienii, sectorul cuprins între Bld. Râului şi intersecţia cu str. Tismana, circulaţia urmând să se desfăşoare dinspre Bld. Râului către str. Tismana.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    42

    Municipalitatea asta a Craiovei habar nu are să fluidizeze traficul în orașul ăsta cuprins de febra mașinilor care au devenit ușor accesibile iar locatarii zonali, parchează chiar în scara blocul, fiindu-le lene să meargă zece metri pe jos. Mare rușine pentru această conducere proastă care a instituit sens unic pe str Sărari pentru a-și parca cadrele medicale, bolizii, acum acolo este o liniște profundă iar noi craiovenii ocolim și aglomerăm str Humulești că de, așa a vrut nesimțita de Olguța, infractoarea aleasă de niște proști ai orașului. Mi-e scârbă de acești edili nenorociți. Craioveni, unițivă să-i gonim pe infractorii care ne mănâncă viața !!!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7096

    Intr-adevar de cand s-a instituit sens unic pe strada Sarari o data cu deschiderea celor doua sectii de la Spitalul Filandtropia s-a instituit si haosul pe strazile adiacente care au preluat tot traficul! Are rost sa spun cate accidente s-au facut si se vor face in intersectii in special la intersectia strazii Henri Coanda cu Calea Bucuresti?.. unde s-a pus unda verde pentru viraj dreapta daca vi de pe strada Henri Coanda si faci dreapta pe Calea Bucuresti catre Electro.. Sunt zeci or sa fie sute de accidente acolo.
    Din pacate gaborii din Craiova si autoritatile sunt incompetenti… e ceva comun aici. Daca s-ar vrea sa se faca o sistematizare corecta s-ar face.. dar incompetentii astia nu sunt in stare de nimic..

    Sa mai spun ca pe strada Sararilor stau cate 3 echipaje de militie la panda..? Da 3.. am vazut pe aceeasi strada.. probabil stau pe acolo ca e umbra si frumos.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.