Sinucidere la Orodel. O femeie s-a aruncat în fântâna din curtea casei

Sinucidere la Orodel. O femeie s-a aruncat în fântâna din curtea casei

5.071
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie de 70 de ani, din Orodel, județul Dolj, a murit, după s-a aruncat în  fântâna din curtea casei, duminică după-amiază, pompierii doljeni fiind solicitați să intervină în acest caz. Fântâna are aproximativ 25 de metri adâncime. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al  ISU Dolj, Florin Cocoșilă, la fața locului s-au deplasat pompierii care se ocupă cu descarcerarea și o ambulanță. „O persoană de sex feminin, în vârstă,  este căzută în fântâna din gospodărie, pe raza localității Orodel. La fața locului s-a deplasat Detașamentul 1 Pompieri Craiova cu autospecială de descarcerare și un autoturism de intervenție, iar de la SAJ o ambulanță. Adâncimea fântânii este de aproximativ 20-25 de metri”, a declarat Cocoșilă.

Femeia era acasă cu sora sa, care a plecat în grădină lăsându-și sora mai mică să gătească. Când a revenit, după aproximativ două ore, aceasta și-a dat seama că femeia a recurs la un gest necugetat, indiciu fiind scaunul de lângă fântâna din curte. Din primele informații de la fața locului, este vorba despre sinucidere. Echipa de medici nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii, în ciuda manevrelor de resuscitare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.