Sirian cu acte false, depistat la Frontiera Calafat

Sirian cu acte false, depistat la Frontiera Calafat

2.304
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un sirian care a încercat să intre ilegal în România, folosind actele aparținând altei persoane, a fost depistat de către polițiștii de frontieră de la Calafat. 

Acesta s-a prezentat într-o mașină înmatriculată în Germania.  Şoferul şi pasagerii autoturismului au prezentat la controlul de frontieră pașapoarte eliberate de autoritățile din Siria şi permise de şedere eliberate de Germania.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control a avut suspiciuni cu privire la fotografia pașaportului prezentat de către unul dintre pasageri, fapt pentru care au fost efectuate controale suplimentare.

„Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a încercat să folosească un pașaport sirian şi un permis de şedere german, aparţinând altei persoane. În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că pasagerul în cauză este cetăţean sirian şi a declarat că a procedat în acest fel întrucât nu deţinea documente valabile, intenţionând să ajungă în Germania”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Călătoria acestuia a fost întreruptă și, conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, bărbatul a fost preluat de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.