Situația epidemiologică în județul Dolj. Localitățile cu restricții în acest weekend

Situația epidemiologică în județul Dolj. Localitățile cu restricții în acest weekend

2.190
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

66 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în județul Dolj, miercuri, zi în care două persoane au pierdut lupta cu COVID-19. 

Potrivit celei mai noi situaţii întocmite de către autorităţile din Dolj, 15 localități din județ sunt în scenariul roșu, având o rată de infectare de peste 3 cazuri la o mie de locuitori.

Totodată, în șase localități incidența este de peste 4 cazuri la mie, urmând ca în acest weekend să se aplice restricțiile suplimentare. Localitățile sunt: Măceșu de Jos, Țuglui, Ișalnița, Mischii, Dobroteși și Malu Mare.

Pentru că rata nu a coborât sub 3,5 cazuri/mie, restricții vor fi și în Cârcea, Ghercești și Gogoșu.

Îm municipiul Craiova, rata de infectare este 3,13 cazuri/mie.

Potrivit Prefecturii Dolj, ieri au fost efectuate 241de teste la solicitarea DSP Dolj, 166 la cerere şi au fost efectuate 250 de teste rapide.

66 de cazuri noi au fost confirmate, 53 de pacienţi fiind la Terapie Intensivă. Tot ieri, au fost înregistrate două decese, numărul total al doljenilor care au murit din cauza complicațiilor produse de coronavirus fiind de 477.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] 66 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în județul Dolj, miercuri, zi în care două persoane au pierdut lupta cu COVID-19, potrivit craiovaforum. […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.