Societăți din Dolj amendate cu 1,1 milioane de euro de Consiliul Concurenței

Societăți din Dolj amendate cu 1,1 milioane de euro de Consiliul Concurenței

19,108
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Concurenţei a aplicat amenzi de peste 1 milioan de euro mai multor societăți ce activează în Dolj. Pe lista neagră a Consiliului de află CEZ Distribuție care este investigată pentru un posibil abuz de poziţie dominantă.  “În Dolj, am acordat amenzi în valoare de 1,1 milioane euro. Sectoarele analizate au fost lacuri şi vopsele, adezivi şi mortare, centrale termice, uşi interioare, foraje, jante. Avem în derulare şi acum câteva investigaţii şi mă refer la un posibil abuz de poziţie dominantă la CEZ Distribuţie Craiova, piaţa GPL-ului”, a declarat consilierul de concurenţă Laszlo Gyerko.

Consiliului Concurenţei a împlinit 20 de ani de activitate, timp în care a generat la bugetul de stat peste 1 miliard de euro. Amenzile pe care le riscă socitetățile pentru încălcarea principiilor de concurență, variază de la 0,5% la 10% din cifra de afaceri.

2 COMENTARII

 1. #1
  TNN
  0-day Member
  Data de inscriere
   28-05-2017
  Mesaje
  0

  Evident ca cele care nu se supun partidului au fost amendate. Unele chiar si dispar ca nu vor sa joace dupa cum le canta partidul stapan pe zona.

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   08-09-2017
  Mesaje
  9

  Satanism Spritual, vrăji/magie/vrăjitorie, adevărul despre Noua Ordine Mondială evreiască, controlul minții-psihotronică, influențarea comportamentului, adevărul despre minciunile creștisnimului, islamului și altele.

  Intră pe siteurile:

  https://www.seruah.com
  http://bucurialuisatan.com
  http://crestinismulexpus.blogspot.com

  Studiază, împuternicește-te și fii liber!

  Tu nu ești o vită. Tu poți orice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.