Șofer cu permisul suspendat, prins în ”offside” după ce a fost lovit...

Șofer cu permisul suspendat, prins în ”offside” după ce a fost lovit de un alt autoturism

2.795
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Greșeala unui tânăr, care nu a păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa pe același sens de mers și pe care l-a lovit, l-a dat de gol pe un bărbat de 41 de ani, din Craiova, care conducea cu permisul suspendat.

Accidentul rutier a avut loc ieri, pe DJ 643 F, pe raza comunei Ghercești.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Băilești, care conducea un autoturism pe DJ 643 F, pe raza comunei Ghercești, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism condus de un bărbat, de 41 ani, din Craiova, care circula în fața sa, în aceeași direcție, și l-a lovit din spate rezultând avarierea ambelor autoturisme”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, ”s-a stabilit că bărbatul de 41 de ani are dreptul de a conduce vehicule suspendat, ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulaţiei rutiere”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.