DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Coțofenii din Față, județul Dolj, a ajuns la spital, joi, după ce, băut fiind, a pierdut controlul mașinii și a lovit un copac, accidentul având loc în comuna Logrești din județul Gorj. 

Potrivit IPJ Gorj, sora bărbatului a sunat la Poliție și a anunțat că fratele său s-ar fi răsturnat cu autoturismul, însă nu cunoaște exact locația unde ar fi avut loc accidentul.

Polițiștii au verificat mai multe zone pentru depistarea acestuia, reușind să îl găsească pe raza comunei Logrești.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 C Popești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un copac, aflat în proximitatea carosabilului. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost trasportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Gorj.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.