”Șofer” reținut după ce a încercat să mituiască trei polițiști cu 50...

”Șofer” reținut după ce a încercat să mituiască trei polițiști cu 50 de euro

8.427
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 20 de ani, cetățean român stabilit în Germania, a fost reținut, aseară, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Acesta a fost prins circulând pe un bulevard din Craiova fără a deține permis de conducere. Pentru a scăpa, bărbatul a încercat să le ofere agenților de poliție 50 de euro.

O echipă de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție au oprit în trafic, ieri, în jurul orei 13.30, pe Bvd. ”Nicolae Romanescu” din Craiova, un autoturism condus de Alexandru Udrilescu, de 20 de ani, domiciliat în Germani, care a declarat că nu are asupra sa actele de identitate. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile române. Tânărul a fost condus la sediul secţiei pentru efectuarea de acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Pe timpul deplasării către unitatea de poliţie, dar şi în sediul secţiei, tânărul de 20 de ani a încercat să ofere, în mod explicit, celor trei poliţişti sume de bani pentru ca aceştia să nu întocmească documente legale, astfel că polițiștii au informat de îndată conducerea secţiei de poliţie, dar și comanda inspectoratului. Au fost sesizaţi ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, iar sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, la sediul Secţiei 2 Poliție, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce oferea poliţiştilor suma de 50 euro”, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Tânărul de 20 de ani a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Procurorul de caz a dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     31-07-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    30

    saracu de el nu stia ca suma trebuia sa fie de 500 de euro ca sa scape

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-08-2017
    Mesaje
    2

    LA PUSCARIE !!!!
    Fapta se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani conform codului penal.

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9276

    Da, da,da eventual sa-i taie mainile si picioarele ca sa nu se mai urce la volan
    Oamenii trebuie educati ,nu bagati la puscarie .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.