Șoferi prinși băuți la volan

Șoferi prinși băuți la volan

4.163
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au oprit pentru control, pe DN 56, în comuna Galicea Mare, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Moţăţei. 

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.  

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.   

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru cele două infracţiuni constatate.

În aceeaşi noapte, poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au depistat un bărbat de 37 de ani, care se urcase la volan, având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.  



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.