Șoferul care a intrat cu mașina în UPU Craiova, cercetat penal. Paznicii,...

Șoferul care a intrat cu mașina în UPU Craiova, cercetat penal. Paznicii, luați și ei la întrebări

4.747
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bărbatul, în vârstă de 39 ani, din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, care sâmbătă seara a intrat cu maşina în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ dolj, Cosmin Grădinaru, șoferul avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Când i-au fost luate declarații despre cele întâmplate, bărbatul a precizat că a încurcat pedala de frână cu cea pentru acceleraţie.

Acesta a ajuns la spitalul din Craiova în calitate de însoțitor și la un moment dat, s-a urcat la volanul maşinii sale şi a trecut cu ea prin uşile de sticlă ale UPU Craiova. S-a oprit în sala de aşteptare, dar din fericire nimeni nu a fost rănit dintre cei care se aflau în interior.

Conducerea unității medicale a deschis o anchetă, în acest caz, pentru a afla cum a ajuns bărbatul cu mașina în fața Unității de Primiri Urgențe a SJCU Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.