Sondaj ADR SV Oltenia

Sondaj ADR SV Oltenia

3.134
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 succede Programul Operațional Regional 2007-2013 și este unul dintre programele prin care România va putea accesa fondurile europene structurale și de investiții provenite din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), în perioada actuală de programare.

Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 este gestionat de Autoritatea de Management pentru POR din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și a fost adoptat de Comisia Europeană (CE) pe data de 23 iunie 2015.

Astfel, POR 2014-2020 se adresează celor cinci provocări pentru creștere la nivel național, identificate în Acordul de Parteneriat:

  • competitivitatea și dezvoltarea locală,
  • populația și aspectele sociale,
  • infrastructura,
  • resursele
  • administrația și guvernarea.

Agenția pentru Dezvoltare Regionala SV Oltenia derulează un sondaj privind informarea cetățenilor din regiunea SV Oltenia (județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți si Vâlcea) despre Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020.
In acest context, vă rugăm să ne răspundeți la întrebările legate de acest subiect, marcând cu X varianta dumneavoastră de răspuns.

Puteți completa chestionarul accesând link-ul de mai jos:

https://goo.gl/forms/BAIuUUS2nqedaUqf1

Completarea acestuia dureaza maxim 1 minut.

Răspunsurile dumneavoastră sunt anonime şi vor fi folosite numai pentru analiza statistică a datelor rezultate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.