Sorin Manda a demisionat din funcția de administrator al RAT Craiova

Sorin Manda a demisionat din funcția de administrator al RAT Craiova

5.292
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Sorin Manda a demisionat din funcția de administrator al SC RAT Craiova SRL, anunțul fiind făcut de către acesta, vineri, pe pagina de facebook.  

Sorin Manda a spus că perioada în care a ocupat funcția de administrator a fost una grea, din cauza pandemiei, cu multe provocări, dar și una cu proiecte implementate.

„Se încheie o altă etapă profesională. Mulțumesc tuturor colegilor de la RAT Craiova care pentru mine sunt eroi! Sunt cei care au rămas în linia întâi asigurând un transport public în comun sigur. A fost o perioadă grea, din cauza pandemiei, cu provocări, însă și o perioadă frumoasă cu foarte multe proiecte duse la bun sfârșit. A fost o perioadă în care au fost puse în circulație autobuze noi, o perioadă în care stațiile de călători ale RAT Craiova au fost îmbunătățite, o perioadă în care am făcut pași importanți pentru implementarea conceptului de smart transportation, o perioadă în care s-a lucrat foarte mult pentru proiectele de mobilitate urbană, o perioadă in care au fost depuse proiecte pe fonduri europene nerambursabile de peste 80 milioane euro. Vă mulțumesc, dragi colegi! Vă mulțumesc, dragi craioveni!”, este mesajul postat pe pagina de facebook.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   11-02-2006
  Mesaje
  149

  Daaaa , trebuie pus la sef la administratia cimitirelor , sa colanteze fiecare groapa ! 10.000 de euro pe mormint , iese banu bine , ca tramvaiele au fost putine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.