Sorin Velcu a fost trimis în judecată, după ce a lovit 8...

Sorin Velcu a fost trimis în judecată, după ce a lovit 8 maşini şi a fost urmărit cu focuri de armă în Craiova

9.965
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sorin Velcu, în vârstă de 33 de ani, din Craiova este trimis în judecată. Bărbatul este acuzat că pe data de 19 februarie s-a urcat la volanul unui BMW X5, însă permisul acestuia era suspendat din data de 1 decembrie 2017 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Sorin a fugit de poliție, după ce oamenii legii i-au făcut mai multe semne pentru a opri. Autoritățile au început urmărirea maşinii pe strada A.I. Cuza, iar apoi pe sens interzis pe strada Nicolae Bălcescu, unde şoferul a lovit opt autoturisme care circulau regulamentar. Polițiştii au fost nevoiți să folosească arma din dotare.

S-au tras două focuri de armă, dar bărbatul a reuşit să ajungă pe strada Ulmului, unde a abandonat maşina. Sorin Velcu a fost prins a doua zi de polițişti şi a fost reținut

„În sarcina acestuia s-a reţinut că, la data de 1 decembrie 2017, ora 2.32, a condus autoturismul marca BMW X5 pe strada Bibescu din municipiul Craiova, având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, iar la data de 19 februarie 2018, în jurul orei 12.00, a condus acelaşi autoturism pe strada A.I. Cuza şi pe alte străzi din municipiul Craiova, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice“, au spus procurorii.

 Bărbatul a fost trimis în judecată, iar dosarul se află la Camera Preliminară la Judecătoria Craiova.



4 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6176

    scapa baiatul.ca la noi

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    278

    La multi ani! 15 ani minim si asa scapam de animalele astea mizerabile care nu dau 2 bani pe legile unei tari,traiesc doar sa taie frunze la caini si Doamne Fereste mai nenorocesc si oameni ce isi vad linistiti de treaba lor!

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    125

    Vax, la ce coruptie e cred ca ii dau si bani infractorului ca l-au stresat urmarindu-l

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-04-2018
    Mesaje
    21

    Mie imi place de reporter cum srie despre el, zici ca este prietenul lui, scrie in articol, „Sorin a fost urmarit” Bai nene, nu vorbi cu infractorii pe numele mic ca un prieten, scrie INFRACTORUL, asta este un mafiot, un golan, un cocalar care se crede dumnezeu pe pamant, si parca vad ca mai e si tigan pe deasupra

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.