Spargere la o frizerie din Craiova. Autorii, neidentificați

Spargere la o frizerie din Craiova. Autorii, neidentificați

4.391
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii din Craiova au deschis un dosar penal pentru furt, după ce, noaptea trecută, a fost spartă o frizerie din Craiova, persoanele implicate furând mai multe bunuri.

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că în interiorul frizeriei s-a pătruns prin forțarea ușii, hoții plecând cu aparate electrice folosite la tuns, ustensile şi produse cosmetice.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18 septembrie, persoane necunoscute au pătruns într-o frizerie din Craiova, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în interior s-a pătruns prin fortarea usii de acces, fiind sustrase mai multe aparate electrice folosite la tuns, ustensile, precum şi produse cosmetice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar în prezent se desfăşoară cercetări în vederea recuperării prejudiciului, a identificării autorilor şi a tragerii la răspundere a acestora.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.