DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Persoane participa la Ziua Universala a Iei, eveniment organizat in Craiova, vineri, 24 iunie 2016. Inquam Photos / Bogdan Danescu

Craiova se îmbracă în ie și anul acesta, dar nu miercuri, cum a fost anunțat, inițial, spectacolul din Parcul Nicolae Romanescu, ci pe data de 2 iulie, anunță Ansamblul Folcloric Maria Tănase. 

Organizatorii au reprogramat acțiunea din cauza condițiilor meteo.

Pe scenă vor urca, pe 2 iulie, începând cu ora 21.00, artiști ai Ansamblului Folcloric Maria Tănase.

„Vă invităm la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu la un regal folcloric cu: Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Cristian Bănăţeanu, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Ciri Mayer, Liviu Dică alături de orchestra și formația de dansuri ale Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. Conducerea muzicală: Nicolae Drăghia. Coregrafia: Ionel Garoafă. Prezintă Simona Mușuroi”, anunță repezentanții Ansamblului Folcloric Maria Tănase.

Spectatorii sunt invitați să îmbrace IA la eveniment, accesul la spectacol fiind gratuit și se va face în limita locurilor disponibile, păstrând distanțarea fizică, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.