DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spitalul Clinic Filantropia Craiova a fost premiat, în cadrul evenimentului Romanian Healthcare Awards, pentru  calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului.

Unitatea medicală a primit diplomă de excelență pentru „Reabilitare, modernizare și dotare ambulatoriu pediatrie și ambulatoriu adulți”.

„Acest premiu vine ca o recunoașterea a tuturor eforturilor de a moderniza ambulatoriile spitalului, cu dorința de a le oferi pacienților servicii medicale de calitate, în condiții de siguranță.

Toate aceste realizări, modernizări, condiții mai bune pentru pacienți nu ar fi fost posibile fără sprijinul oferit de Primaria Municipiului Craiova, care a făcut ca investițiile în spitale să fie o prioritate”, spun reprezentanții unității spitalicești.

În prezent, atât copiii, cât și adulții care ajung în cele două ambulatorii ale Spitalului Filantropia Craiova beneficiază de servicii medicale derulate în cabinete curate, modernizate, primitoare și dotate cu aparatură de ultimă generație.

Romanian Healthcare Awards este cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România și este un eveniment care aduce recunoaștere inovației și excelenței din domeniul sănătății.

Evenimentul își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.