Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova nu mai face teste Covid la...

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova nu mai face teste Covid la cerere. „Sunt foarte multe solicitări de la DSP şi acelea au prioritate”

2.998
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova nu va mai face, începând de astăzi, teste Covid la cerere, conducerea unității efectuând demersuri pentru creșterea capacității de testare. 

Directorul SCJU Craiova, Laurențiu Ivanovici, a spus că solicitările de la DSP Dolj sunt din ce în ce mai multe și acestea sunt prioritare.

„Astăzi este ultima zi în care mai testăm contra cost. Sunt foarte multe solicitări de la DSP şi acelea au prioritate. Totodată, trebuie să ne testăm angajaţii şi pacienţii suspecţi de Covid-19. În prezent, putem face până la maxim 450 de teste pe zi. Vestea bună este că avem în evaluare un proiect cu finanţare europeană pentru achiziţionarea a încă unui flux de diagnosticare RT PCR şi credem că va fi aprobat”, a menționat Ivanovici.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9551

  Ne-a chemat iohanis la vot in NUMAR CAT MAI MARE ! Ca sa ne imbolnaveasca ! Suntem pe primul loc la mortalitate in Europa , gratie guwernului de dobitoci . Care nu face nimic .Ei stiu sa dea amenzi , ca nu mai au bani la buget , i-au baut .

  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.