Spitalul Județean de Urgență Craiova face angajări. Ce posturi sunt disponibile

Spitalul Județean de Urgență Craiova face angajări. Ce posturi sunt disponibile

13.115
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,00)

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova face angajări, posturile scoase la concurs vizând, în special, domeniul administrativ. Astfel, se caută registratori medicali, economiști, consilieri sau șoferi.

Potrivit cerinţelor angajatorului, posturile vacante ale unităţii spitaliceşti din Craiova le oferă o şansă atât persoanelor cu experienţă în domeniu, cât şi debutanţilor.

„Tehnician aparatură medicală debutant – 2 posturi pentru Biroul Tehnic; tehnician aparatură medicală – 1 post pentru Biroul Tehnic; registrator medical debutant – 2 posturi pentru Serviciul de Evaluare şi statistică medicală; economist II – 1 post pentru Serviciul Aprovizionare, transport; consilier debutant – 1 post în cadrul Biroului Achiziţii publice, contracte, referent de specialitate III – 1 post pentru Serviciul de Management al calităţii serviciilor medicale; șofer II – 1 post pentru Serviciul Aprovizionare, transport”, se arată în anunțul de angajare postat pe site-ul unității spitalicești.

În ceea ce privește concursul, acesta presupune parcurgerea a două etape, proba scrisă fiind programată pentru data de 9 septembrie, la ora 9,00 și cea a interviului,  în data de 11 septembrie, la ora 11,00.

Taxa de înscriere la concurs este de 100 de lei, persoanele interesate având la dispoziție toate informațiile necesare, pe site-ul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova.

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs la secretariatul comisiei de concurs – Serviciul RUNOS până la data 29 august, ora 15.30.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.