Spitalul Județean de Urgență Craiova scoate la concurs posturi noi

Spitalul Județean de Urgență Craiova scoate la concurs posturi noi

30.964
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spitalul Clinic Județean de Urgență face angajări, posturile scoase la concurs vizând atât domeniul medical, cât şi pe cel administrativ. Astfel, se caută medici, asistenţi medicali debutanţi, registratori medicali și un referent de specialitate pentru Compartimentul Relații cu publicul.

Potrivit cerinţelor angajatorului, posturile vacante ale unităţii spitaliceşti din Craiova le oferă o şansă atât persoanelor cu experienţă în domeniu, cât şi debutanţilor.

„Asistent medical generalist debutant – un post pentru Secția clinică Chirurgie generală I; asistent medical generalist debutant – un post pentru Secția clinică Chirurgie toracică; registrator medical debutant – două posturi în cadrul Serviciului de evaluare și statistică medicală; psiholog practicant – un post pentru spital; referent de specialitate debutant  – un post pentru Compartiment relatii cu publicul”, se arată în anunțul de angajare postat pe site-ul unității spitalicești.

În ceea ce privește concursul, acesta presupune parcurgerea a două etape, proba scrisă fiind programată pentru data de 22 ianuarie, la ora 9,00 și ce a interviului în data de 25 ianuarie la ora 11,00. Taxa de înscriere la concurs este de 100 de lei, persoanele interesate având la dispoziție toate informațiile necesare, pe site-ul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova.

3 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   24-12-2018
  Mesaje
  7

  Scoase la misto… dar deja sunt ocupate de….. Posturile se dau dinainte, scoaterea lui este asa de fatada caci te obliga legea. Sau se organizeaza ceva mizer si se prezinta doar cine trebuie, si 3-4 idioti sa fie la nr. sa zica ca nu sunt competenti. Este ca la licitatiile la care participa doar firmele castigatoare, de multe ori chiar singure

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   09-08-2009
  Mesaje
  0

  Dar nu au specificat si cat e spaga pentru fiecare post, spune doar de taxa e concurs.

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   24-12-2018
  Mesaje
  8
  Citat Mesaj initiat de costidavinci
  Dar nu au specificat si cat e spaga pentru fiecare post, spune doar de taxa e concurs.

  Ce mai conteaza. Tu dai ca prostul taxa de asa zis concurs, iar nepotul/neapoata, varul/vara etc.. intra pe usa din dos si ocupa posturile, si ti se spune ca ai picat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.