DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității din Craiova derulează, în perioada noiembrie 2020- septembrie 2021, progamul „Sprijin și Informare Academică” S.I.N.A, destinat studenților anului I, ciclul licență, în scopul facilitării tranziției către viața academică, prin statutul de student în contextul actual, generat de pandemia de coronavirus.

Acest program pune la dispoziția studenților mai multe tipuri de servicii.

Tinerii pot beneficia de consiliere informațională, respectiv: informații privind atribuțiile, obligațiile și responsabilitățile ce le implică statutul de student, specific domeniilor alese, pe facultăți; structură an universitar; aspecte normative și decizionale la nivel de Minister, Senat și C.A. al Universității din Craiova; programă analitică; program orar; programare examene/practică de specialitate.

Totodată, studenții vor fi consilițai educațional(repere psihoeducaționale pentru sănătatea psihoemoțională și socială a tinerilor studenți, în contextul actual) sau pentru a se dezvolta personal(sprijin în identificarea și autovealuarea abilităților si atitudinilor care să permită o funcționare, atât personală, cât și socială, eficientă și adaptabilă).

Un alt serviciu util tinerilor este oferirea unei consilieri cu privire la modalitățile de a gestiona emoțiile sau la planificarea carierei.

În tot acest timp, tinerii vor avea asistență tehnică, respectiv sprijin privind accesarea browserelor de navigare online; operarea cu platformele de e-learning; aplicații educațional, activitate susținută de voluntarii CCOC, studenți și absolvenți ai Facultății de Inginerie Electrică.

Serviciile de consiliere și îndrumare se vor realiza prin intermediul platformelor online de relaționare. Pentru detalii și înscrieri, studenții pot contacta echipa CCOC la tel/ email .: 0251563269/ ccop_craiova@yahoo.com.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.