Stadionul rămâne închis: ”29 octombrie 2017 nu este o dată realistă pentru...

Stadionul rămâne închis: ”29 octombrie 2017 nu este o dată realistă pentru inaugurare”

11.455
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Municipalitatea craioveană a transmis, astăzi, un comunicat de presă referitor la inaugurarea stadionului de fotal, subiect de speculații și controverse pentru microbiști și nu numai. Primăria Craiova a comunicat că arena nu se va deschide publicului la sfârșitul acestei luni.

Comisia de recepție, convocată de Compania Națională de Investiții și întrunită în data de 23 octombrie 2017, este în plină activitate.

Având în vedere complexitatea lucrărilor de recepție, precum și formalitățile de preluare de către Consiliul Local Municipal a investiției pentru Stadion – formalități care presupun semnarea protocolului dintre CNI și Primăria Craiova, preluarea obiectivului de către Primăria Craiova prin adoptarea Hotărârii de Consiliu Local etc., operațiuni care sunt ulterioare semnării recepției, facem cunoscut opiniei publice faptul că data de 29 octombrie 2017 nu este o dată realistă pentru desfășurarea evenimentului de inaugurare sau pentru desfășurarea de competiții sportive pe Stadionul din Craiova.

Vom reveni cu noi informații legate de evenimentul de inaugurare a Stadionului din Craiova imediat ce recepția va fi finalizată”, se arată în comunicatul remis presei de Primăria Craiova.



10 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-10-2017
    Mesaje
    0

    Era la mintea cocosului ca nu o sa fie gata, se vedea din avion, dar ei ca si pana acum mint ca niste ordinari ca azi, ca maine, ca toamna trecuta, ca primavara asta, ca vara asta, ca toamna asta. Cand eu spuneam ca este abureala pentru fraieri nu ma credeti. Mai este mult de munca la exterior in spate unde ei nu pozeaza, si nu au facuto deloc, pozau doar fata si spuneau ca este gata.Pana cand nu este gata tot nu da nimeni nici un aviz, plus ca iarba aia este execrabila si n-a tinut nici la un antrenament, dapai la un meci de fotbal. Nu o sa se joace nimic pana in primavara, dar o sa continue sa minta cum o fac de un an de zile ca este gata. Defapt cand toata lumea le spunea ca termenul declarat de ei este unu aberant si halucinat, ei batban ca se poate, si uite ca se fac 3 ani si tot nu e gata, ei ziceau ca il fac intr-un an jumate dar ce sa vezi, ca nici ei nu se credeau cand minteau, noroc ca au destui prosti care pun botul. Dar ma uimeste ca desi nu este gata, ei tot declara ca au reusit sa faca un stadion in nici doi ani, probabil astia spun in nici doi ani ca termini scheletul, la ei asta inseamna constructie finalizata, restul este can-can.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6912

    Satul de minciunile ciumei rosii.

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     16-03-2007
    Mesaje
    296

    Sa faca receptia cum trebuie!!! sa nu accepte toate rahaturile de lucrari !!!

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9283

    Stadionul e gata , e real si urmeaza sa fie inaugurat . Putina rabdare ca sa iasa treaba bine .

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6912

    Daca il faceau si ei mai de calitate la cati bani au bagat in el era ceva..

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-10-2017
    Mesaje
    0

    Mult laudatul „cel mai tare” stadion din Romania si din multe parti ale Europei deja s-a fisurat. Sa speram ca se prabuseste OZN-ul vodkutei inainte sa fie inaugurat, nu cu oameni in el, ca altfel face genocid pesedeul. Gazonul care este uscat si sa rupt la un antrenament este caca maca pe langa cum a crapat sustinerea „ozn-ului” vodkutean. Ca tot incercau ei sa mascheze si au acoperit cu tabla deficientele astea de la nealinierea fiarelor, acum sa vedem ce mai zic cu asta. Daca si acum o sa zica ca e caca maca si nu conteaza ca este crapat si sta sa se surupe inseamna ca ne-am dus dracu cu totii. Piviti si va minunati de „bijuteria” si ozn-ul marca vodkuta vasilexu.

    https://imgur.com/NepXtFW

    https://imgur.com/FjKK6Oj

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6915

    Vedem la iarna daca o sa fie zapada de 3 metri cum va rezista acoperisul ala cu zeci de tone de zapada pe el ..

    In mod clar stadionul este facut in batjocura lumii, cu finisaje de rahat. De surupat nu cred ca o sa se surupe cu spectatorii dar de crapat se va crapa in continuare. Poate eventual o sa si ploua prin acoperis dar.. nu-i nimic ca le da PSD galeti rosii la spectatori sa si le puna in cap in caz de o eventuala avarie cu acoperisul

    Sa nu ziceti ca stadionul a fost facut cu muncitori de prin cluj, timisoara, ardeleni..

    Fals a fost facut cu Țigani vecini cu mine ori cu biciușcari adunati de prin mahalalele Craiovei majoritatea, vb serios.

  8. #8
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9283

    E trista disperarea postacilor de a duce in derizoriu o constructie asa de importanta pentru orasul nostru .Csf nai csf

  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6915

    Asta e primul stadion construit cu aspect retro. Crapaturile, strambaturile.. asa sunt din proiect, are aspect retro stadionul… ca bordurile din parcul Romanescu cu aspect retro.. asa e si stadionul asta.. plin de crapaturi.

  10. #10
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9283

    Vorbele fara dovezi sunt minciuni .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.