DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liberalii au definitivat listele pentru Camera Deputaţilor și Senat, Biroul Politic Naţional al partidului, întrunindu-se duminică, pentru a valida candidaturile la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020.

Lista senatorilor este deschisă de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, iar cea pentru Camera Deputaţilor, de către preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

La Senat, următorii pe listă sunt Mario Ovidiu Oprea, Veta Păsculescu, Alexandru Gîdar, Cristi Spulbăr și Mihai Soare.

„Voi deschide lista PNL la Camera Deputaților în județul Dolj! O mulțumire specială o acord colegilor mei din PNL Dolj, alături de care am construit o echipă puternică, angajată în slujba cetățenilor. Vom lupta în continuare pentru finalizarea proiectelor de maximă importanță pentru județul nostru, cum ar fi Spitalul Regional, Drumul Expres Craiova-Pitești sau reabilitarea Colegiului Carol. Mă bucură decizia domnului ministru Ciucă de a se alătura Partidului Național Liberal și faptul că a ales să se alăture organizației noastre, acesta urmând să și deschidă lista PNL Dolj pentru SENAT. Următorii pe listă sunt senatorul Mario Ovidiu Oprea, Veta Păsculescu, Alexandru Gîdar, Cristi Spulbăr și Mihai Soare”, a precizat preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

În ceea ce privește Camera Deputaților, Ştefan Stoica este urmat de Nicolae Giugea, Ionuț Stroe, Eugen Gioancă, Doru Câplea, Daniel Drîgnei, Adriana Marcinschi, Cosmin Călin, Flavius Sirop, Cosmin Corâțu, Oana Zaharie, Alexandru Gătejescu și Nichi Motoi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.