FOTO | Ștrandul Tineretului din Craiova, refăcut din temelii. Ce alte investiții...

FOTO | Ștrandul Tineretului din Craiova, refăcut din temelii. Ce alte investiții a mai anunțat ministrul Sportului

2.591
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ștrandul Tineretului din Craiova va fi refăcut din temelii, Sala Voința și Clubul Sportiv Municipal vor fi reabilitate, ministrul Sportului, Ionuț Stroe, anunțând, joi, într-o conferință susținută la Craiova, că este nevoie de toate aceste investiții în Bănie. 

La Sala „Voința” din Craiova, lucrările sunt în derulare și presupun mai multe obiective de atins. Aici, se vor face și dotări cu echipamente sportive corespunzătoare.

„La Sala Voința derulăm un amplu proces de reparații capitale. Lucrările la acest obiectiv privesc acoperișul, recondiționarea suprafețelor de joc, a parchetului, tencuieli, izolații termice, un nou sistem de aclimatizare și găsirea unor soluții pentru centrale termice. Ulterior acestor investiții, vom achiziționa și vom dota această sală cu echipamente sportive de ultimă generație(coșuri de baschet, porți de handbal, fileu de volei). Vom achiziționa un cort gonflabil, pentru a organiza evenimente sportive în exterior. Ministerul Tineretului și Sportului va aloca, în acest sens, un buget de aproximativ 700.000 de lei”, a precizat ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

Acesta a mai anunțat și relocarea Centrului de Tineret Craiova, în incinta Bazei Turistice Craiova, dar, așa cum ministrul a catalogat-o, piesa importantă din acest ansamblu de investții rămâne refacerea din temelii a Ștrandului Tineretului din Bănie.

„Cea mai importantă piesă din acest ansamblu de investiții este reabilitarea și modernizarea fostului Ștrand al Tineretului. Se va reface din temelii și o să avem, în viitor, un bazin de înot acoperit. Cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții, anul viitor, vom realiza aici o investiție care se va ridica la câteva milioane de euro și vom avea, la Craiova, poate cel mai modern bazin de înot din țară”, a mai spus Ionuț Stroe.

 

3 COMENTARII

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9552

  Suntem coplesiti de buna vointa guwernului pienielist, atatea proiecte marete pentru craioveni ! Probabil or sa faca ce au facut in cazul maririi valorii bonului de masa de la 20 lei la 20,01 lei.Fmm de ticalosi !

  Perpetuum Mobile
 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  303

  Abureli ca vin alegerile….. Strandul ala era privat de multa vreme. Parca Laguna Albastra se intitula cand stiam eu.

 3. #3
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-01-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  750

  @atrium

  Era concesionat unei societăți, clădirea aparține CSM Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.