DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Dezvoltarea județului Dolj, în perioada 2021-2027, se va face conform unui plan întocmit de o firmă specializată în acest sens, un contract fiind semnat joi între specialiști și reprezentanții Consiliului Județean Dolj.  

Potrivit președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, în funcție de strategia pe care specialiștii o vor realiza, managementul Consiliului Județean va aplica măsurile cele mai potrivite pentru creșterea nivelului de trai la nivel de județ.

„Se vor realiza investiții în obiective specifice și se va alinia tendințelor în administrație din statele dezvoltate ale Uniunii Europene. Concret, vom cunoaște mai bine care sunt problemele județului și cum să facem să le soluționăm, urmărind dezvoltarea economică a zonei și îmbunătățirea vieții fiecăruia dintre noi. Principiile strategiei vor fi orientate către inovare, creștere și specializare inteligentă și abordare smart. Cetățeanul va avea acces mai ușor la informații, prin digitalizarea relației cu publicul. În plus, 22 dintre angajații Consiliului Județean Dolj vor fi instruiți să aplice această strategie în activitățile curente din cadrul instituției”, a spus Cosmin Vasile.

Planul de management urmează să fie realizat cu ajutorul unei finanțări din fonduri europene pentru dezvoltarea capacității administrative.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.