Studenți ai Academiei de Poliţie din Bucureşti, în practică la Craiova

Studenți ai Academiei de Poliţie din Bucureşti, în practică la Craiova

2.015
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea Jandarmi, anul I şi anul II, se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  (IJJ) „Mihai Bravul” Dolj, pentru a desfăşura stagiul de practică, în perioada 10 februarie – 8 martie 2020.
Cei 12 studenţi urmează să fie coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.
”Viitorii ofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică şi misiuni de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică”, se arată într-un comunicat remis presei de IJJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.