Studenți din șapte țări își prezintă tradițiile la Universitatea din Craiova

Studenți din șapte țări își prezintă tradițiile la Universitatea din Craiova

3.790
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Studenți din șapte țări vor fi prezenți, miercuri, în holul central al Universității din Craiova pentru a participa la cea de-a treia ediție a evenimentul „Be multicultural”.

Acțiunea reuneşte, în intervalul 10.00-14.00, studenţii Erasmus Incoming şi studenţii interinstituţionali care desfăşoară mobilităţi de studiu la Universitatea din Craiova.

„În cadrul evenimentului, fiecare student îşi va reprezenta ţara de origine şi va avea amenajat un stand de prezentare cu obiecte şi produse tradiţionale. Vizitatorii vor avea ocazia să admire porturi populare ale altor popoare, să se delecteze cu frumuseţile altor ţări şi să afle mai mule informaţii despre acestea. Alături de România, în Holul Central al Universităţii din Craiova, vor mai fi prezente următoarele ţări: Grecia, Spania, Italia, Turcia, Polonia şi Mexic”, se arată într-un comunicat al Universității din Craiova.

Departamentul de Relaţii Internaţionale alături de ceilalţi parteneri, vor oferi  informaţii cu privire la oportunităţile de studiu, practică şi voluntariat disponibile studenţilor români.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.