DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urma unui control efectuat asupra unui autocamion, poliţiştii de frontieră din Vama Bechet au descoperit, miercuri, 117 pachete de țigarete care aveau aplicate timbru fiscal turcesc și un colet cu mai multe cutii cu substanțe dopante cu grad de mare risc.

Ieri, în Vama Bechet, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc, în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul unui autocamion.

Şoferul transporta, conform actelor, produse textile din Turcia pentru o societate din Marea Britanie.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în cabina autocamionului, disimulate în capitonajul habitaclului, 117 pachete de țigarete și un colet ce conținea mai multe cutii cu substanțe dopante.

„Colegii noștri au stabilit faptul că țigările și medicamentele descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de proveniență pentru bunurile respective. În urma inventarierii produselor farmaceutice, a rezultat cantitatea de 1.190 de pastile, 115 plicuri și 43 de fiole, medicamente care se aflau pe lista substanțelor dopante cu grad de mare risc. Dacă ar fi fost comercializate pe piaţa neagră, acestea ar fi valorat aproximativ 3.200 de lei”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducere sau scoatere din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante cu grad mare de risc fără a deţine autorizație emisă de autoritățile competente, medicamentele au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor, iar la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.