DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc, la Craiova, în perioada 10-11 septembrie, un proiect de hotărâre în acest sens urmând să ajungă pe masa consilierilor la şedinţa din această lună. 

La fel ca și la primele ediții, la evenimentul din acest an sunt așteptați să concureze la Craiova nume mari ale sportului automobilistic din țară, dar și din străinătate.

„Conceput ca o sărbătoare automobilistică, Craiova Super Rally 2021 se va desfășura în zona centrală a municipiului, pe un circuit special amenajat, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și având ca principal scop promovarea orașului, crearea unui spectacol unic pentru spectatori și promovarea sportului automobilistic. Impactul pe care evenimentul din Craiova l-a avut, la edițiile precedente, s-a putut regăsi în creșterea numărului de turiști în unitățile de cazare de pe raza municipiului Craiova, în creșterea numărului de apariții media ce făceau referire la promovarea imaginii municipiului și a evenimentului pe plan regional și național, dar și în creșterea numărului de spectatori la fiecare ediție organizată, care au asistat gratuit la eveniment.

În cadrul evenimentului Craiova Super Rally 2021 pot participa piloți și copiloți cu licență anuală ”Super Rally” 2021, piloți cu licență FIA, alți piloți români și străini invitați de către organizator. Conform regulamentului depus de Asociația „Club Sportiv AMC Racing”, invitații participanți trebuie să aibă minim 18 ani și să depună cartea de identitate și o declarație pe propria răspundere la Directorul Sportiv sau la secretariat. Numărul maxim de concurenţi acceptaţi: 36. Printre invitații de seamă se numără Mihai Leu, Titi Aur, Dani Oțil, Lucian Răduți și Emil Ghinea”, se arată în raportul întocmit de către reprezentanţii Serviciului Imagine din cadrul Primăriei Craiova.

În calitate de partener al evenimentului, Municipiul Craiova va aloca suma de 177.500 lei de la bugetul local.

Cheltuielile pe care le suportă municipalitatea sunt: cuprinzând cheltuieli pentru: achiziții cupe diverse categorii; servicii închiriere ecran prezentare montare și demontare; servicii elaborare documentație tehnică și logistică (elaborare hărți traseu concurs, elaborare regulament particular concurs, elaborare necesar de arbitraj, elaborare transmitere radiocomunicații, măsurători traseu); servicii amenajare traseu concurs, amenajare probe, siguranță spectatori, închidere zone periculoase, poziționarea șicanelor pe probe, închidere traseu cu țăruși și bandă avertizoare; servicii cazare sportivi, oficiali și colaboratori; servicii arbitraj, servicii măsurători tehnice privind planul de securitate, harta de dispunere a oamenilor de ordine, harta dispunere arbitrii și stații radio, amenajare locuri de arbitraje, harta dispunere intervenție medical, hartă de stingere incendii, descarcerări; servicii de securitate și ordine; garduri, toalete ecologice servicii de radiocomunicații și echipamente asigurare eveniment, permis organizare, cronometraj, cheltuieli neprevăzute; diverse cheltuieli.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.