Suporteri cercetați penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive. Au fost depistați în...

Suporteri cercetați penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive. Au fost depistați în apropierea Stadionului Ion Oblemenco

2.034
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri seară, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Ilie Balaci de un bărbat de 33 de ani, din Craiova, găsind în mașina respectivă 48 de obiecte pirotehnice din categoria F2.

De asemenea, polițiștii au observat pe esplanada Stadionului Ion Oblemenco, din Craiova, un grup format din cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani, din Craiova, care au fost opriți și legitimați de polițisti, asupra acestora fiind găsite nouă obiecte tip petarda, un dispozitiv ce produce flăcări tip torță și două tuburi tip petardă de aproximativ 7 cm lungime.

În aceeași seară, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au identificat pe strada Mihai Kogălniceanu, din Craiova, un bărbat de 30 de ani, din Osica de Sus, județul Olt care avea asupra sa un rucsac în interiorul căruia au fost identificate patru articole pirotehnice categoria F2.

Tot polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au observat pe bld. Ilie Balaci din Craiova un tânăr de 39 de ani, din comuna Brădești, care a doar ce coborâse dintr-un autoturism, în portbagajul acestuia fiind găsite 3 articole pirotehnice, categoria F2, respectiv: o baterie de artificii cu 16 focuri, o baterie de artificii cu 12 focuri și o baterie de artificii cu 9 focuri.

Obiectele pirotehnice au fost ridicate de către organele de poliție în vederea continuării cercetărilor.

„În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu obiecte pirotehnice fără drept, faptă prevăzută de Legea 126/1995 R privind regimul materiilor explozive”, spun reprezentanții IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Paia de prin centru i-au luat, sau doar paia de langa stadion ? Mi se pare ca prin centru a fost si mai periculos cu atatia derbedei care totodata au deranjat locuitorii din zona.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.